8.5.2017 10:42

Βαριά καμπάνα για τον Κώστα Γιασεμή

ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Άργησε η απόδοση της δικαιοσύνης αλλά ο πέλεκυς έπεσε βαρύς με δεδομένες τις αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες του Κ. Γιασεμή.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Χίου μετά από τέσσερα χρόνια κατέστη τελεσίδικη η απόφαση  με κατηγορούμενο τον προπονητή, Κωνσταντίνο Γιασεμή, για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με πρόθεση κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, σε βάρος του διαιτητή Βαλάντη Κοντίλη.

Ο Κ. Γιασεμής καταδικάστηκε σε έξι (6) μήνες φυλάκιση με αναστολή και με την επιπλέον παρεπόμενη ποινή της απαγόρευσης παρακολούθησης και προσέλευσης σε κάθε αθλητική εκδήλωση της ομάδας καλαθοσφαίρισης κορασίδων «ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ», με την υποχρέωση να προσέρχεται στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου δύο ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα της ομάδας και να παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα, για χρονικό διάστημα δύο ετών.

«Ο σύνδεσμός μας καταδικάζει οποιαδήποτε μορφής βίας στα γήπεδα και χαιρετίζει την απόφαση αυτή που  λειτουργεί αποτρεπτικά 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ