23.3.2012 16:42

Αυτή είναι η εξέδρα της 25ης Μαρτίου

 
Μία εξέδρα 3 επί 2, πλήρως απομονωμένη από τον κόσμο είναι αυτή που στήθηκε στην οδό Δημοκρατίας απέναντι από το Δημαρχείο και που θα φιλοξενήσει τους επισήμους την Κυριακή, ημέρα εορτασμού της εθνικής παλιγγενεσίας.
Ο δήμος αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, φρόντισε να ακολουθήσει τον προβλεπόμενο σχεδιασμό που περιελάμβανε μόλις ένα μικρό βάθρο δύο ατόμων για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο και τον Στρατιωτικό Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στις επετειακές εκδηλώσεις θα παρευρεθούν κανονικά και οι δύο βουλευτές αλλά και πλήθος αιρετών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο, φρουρούμενοι από πλήθος αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, που εκείνη την ημέρα θα διαθέσει όλη της τη δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ