14.4.2014 12:20

Αύριο στις 14.00 ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Μουσουρούλη

Την Μεγάλη Τρίτη στις 14.00 το μεσημέρι σε πανηγυρική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ανάμεσα στα ονόματα που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός θα είναι και εκείνο του βουλευτή Χίου Κ. Μουσουρούλη που θα παραιτηθεί από την βουλευτική έδρα του νησιού, με τον Στ. Κάρμαντζη να καλείται να ορκισθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Από τους νυν ευρωβουλευτές υποψήφιοι θα είναι και πάλι η κα Ρόδη Κράτσα και η κα Νίκη Τζαβέλα που είναι μετεγγραφή από τον ΛΑΟΣ. Από τους βουλευτές ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης που είναι και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από βουλευτές. Επίσης ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Μαυρομάτης, η πρώην βουλευτής κα Ελίζα Βόζενμπεργκ, η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος κα Νατάσσα Ραγιού. Υποψήφιος θα είναι ο καθηγητής Ιατρικής κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και η κα Φωτεινή Τομαή, ο πρώην ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, πιθανότατα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ κ. Ιωάννης Σμυρλής και ο κ. Δημοσθένης Δαβέττας σύμβουλος του πρωθυπουργού επί θεμάτων πολιτισμού. Στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο κ. Γιώργος Ανέστης από τον τομέα αγροτικού της ΝΔ όπως και από τον ίδιο χώρο ο κ. Βογιατζής

Υποψήφια θα είναι η κυρία Μαρία Σπυράκη που προσφάτως παραιτήθηκε από το Mega Chanell όπου επί σειρά ετών κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος και ο εκδότης και πρώην εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Κύρτσος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ