28.5.2014 11:36

Αυλαία για τα Εργαστήρια της ΠΡΟΟΔΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη χρονιά παρουσιάζοντας τη δράση των εργαστηρίων της η ΠΡΟΟΔΟΣ Καλλιμασιάς με διπλές εκδηλώσεις στο πνευματικό Κέντρο, την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Τα ταλαντούχα παιδιά της ΠΡΟΟΔΟΥ αλλά και τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη του σωματείου συμμετείχαν σε εκδηλώσεις με συνεχή διάρκεια τουλάχιστον δυο ώρες η κάθε μια.
Την  πρώτη εβδομάδα παρουσιάστηκαν τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου και εκείνα του παραδοσιακού χορού, παιδικά εφηβικά και ενηλίκων.
Τη δεύτερη Κυριακή παρουσιάστηκαν τα τμήματα χορωδίας και μουσικοκινητικής. Οι εκδηλώσεις πλαισιώθηκαν από έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής από έργα των παιδιών που συμμετείχαν στα αντίστοιχα εργαστηρια.
Το Σωματείο ευχαρίστησε για ακόμη μια χρονιά τους επιμελητές των εργαστηρίων, ΒίναΑμπανούδη, Γ. Γριμπαμπή, Μαρία Κασαπίδου ,Μήνα Κρανάκη, Λουίζα Μιχαλακοπούλου και Αγγελική Νικήτα κι ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ