19.3.2012 16:38

Αξιοποιώντας τη γαστρονομική κληρονομιά

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, διοργανώνει την πρώτη ενημερωτική δράση με θέμα «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ» Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου (Δημοκρατίας 2).
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες και τα οφέλη της διασύνδεσης της τοπικής παραγωγής με την τουριστική δραστηριότητα, μέσω επιτυχημένων παραδειγμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα μπορέσουν να ανταλλάξουν απόψεις για πιθανές πρωτοβουλίες και δράσεις προώθησης της χιώτικης γαστρονομίας μέσω του τουρισμού.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EΣΠΕΡΙΔΑΣ
Ώρα Θέμα Εισηγητής
18:00-18:15 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
18:15-18:25 Χαιρετισμός
Παρουσίαση Ενημερωτικής Δράσης κ. Κώστας Μούνδρος
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης
18:25- 18:50 Τοπική Επιχειρηματικότητα & Δικτύωση Κ. Δημήτρης Τσίγκος, ιδρυτής της Hellenic Start-up Association & Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES - European Confederation of Young Entrepreneurs).
18:50- 18:15 Επιχειρηματικές ευκαιρίες από την αξιοποίηση της τοπικής γαστρονομίας στον τουρισμό Κ. Ζωή Νόβακ , Σύμβουλος Βιώσιμης Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω γαστρονομίας και τουρισμού / μέλος του Advisory Committee της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων
19:15-19:30 «Οικονομίες Εμπειρίας & Επαναπροσδιορισμός του Τόπου κ. Μαϊστράλη Αντιγόνη
Οικονομολόγος, Managing Director  Ξενοδ.
Volissos Holiday Homes
19:30-20:00 ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ