17.7.2013 15:32

«Αξιοποιήσαμε πλήρως τους πόρους του ΕΣΠΑ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Για έλλειψη πληροφόρησης και μικροπολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο ο Ν. Γιακαλής απαντώντας στην αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα της πλήρους αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ για τη βελτίωση της επαρχιακής οδοποιίας των νησιών.

Όπως σημειώνει η Περιφέρεια: «έγινε ότι έπρεπε να γίνει προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα ένας δρόμος υψηλής σημασίας για την Ικαρία που εδώ και χρόνια βάλτωνε χωρίς αποτέλεσμα.

Προφανώς υπάρχει έλλειμμα πληροφόρησης γι΄ αυτό τους καλούμε να επισκεφτούν τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας για να ενημερωθούν για όλες τις απορίες τους και θα υπάρξει και πλήρης ενημέρωση για το έργο αλλά και συνολικά για την πορεία του ΕΣΠΑ στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο. Εκεί θα γίνει σαφές ότι όχι μόνο δεν έχει χαθεί ούτε ένα ευρώ από το πρόγραμμα, αλλά υπάρχει και πλήρης κάλυψη των στόχων του προγράμματος και επιδιώκουμε σε συνεργασία με τους φορείς του Βορείου Αιγαίου να καλύψουμε και τους επόμενους στόχους».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ