21.1.2014 16:22

Αξιοποιείστε το «Ξενία»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Να αντιμετωπιστεί η κατάρρευση του πρώην ξενοδοχείου «Ξενία» στη Χίο ζητά με Ερώτησή του ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος. Οι σημαντικές φθορές, η στασιμότητα, και εν ολίγοις, η απαξίωση ενός κτιρίου, μέρους της σύγχρονης αστικής ιστορίας του νησιού μας έχει επανειλημμένα υπογραμμιστεί από τον βουλευτή.

Στην ερώτηση που κατέθεσε στους Υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού επαναφέρει το θέμα, μέσα από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, ζητώντας ενημέρωση και λύσεις για ένα θέμα που απασχολεί την τοπική μας κοινωνία ενώ τονίζει ότι απαξιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς ως ακίνητο και επομένως, οι σχεδιαζόμενες διαδικασίες πρέπει να κινηθούν άμεσα, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη.

«Ερωτώνται οι κκ Υπουργοί

1.Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αξιοποίηση του ξενοδοχείου «Ξενία» στη Χίο;

2.       Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, για να αντιμετωπίσετε τη φθορά και την  κατάρρευση του κτιρίου;» καταλήγει το κείμενο της ερώτησης του Χιώτη Βουλευτή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ