25.2.2015 19:04

Άστεγος ο συνδυασμός Λαμπρινούδη

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

«Αντιμετωπίζουμε ουσιαστικό πρόβλημα στη λειτουργία του συνδυασμού». Με αυτή τη φράση ο δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στ. Καμπούρης ζήτησε κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου την παραχώρηση χώρου προκειμένου να συνεδριάζει ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας.

«Αν δεν υπάρχει χώρος, δώστε μας το δικαίωμα να ψάξουμε ακόμα κι έναν πολύ μικρό ιδιωτικό χώρο προκειμένου να συνεδριάσουμε. Άλλωστε πρόσφατα ο Δήμος συνηγόρησε στην ενοικίαση χώρου για το ΚΕΘΕΑ. Αναγκαζόμαστε να ζητάμε το γραφείο του Δημάρχου λίγη ώρα πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συνεδριάζουμε», ανέφερε ο κ. Καμπούρης. 

Από την πλευρά του πάντως ο Δήμαρχος Χίου τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα η τακτοποίηση των υπηρεσιών ενώ οι παρατάξεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

"Μέχρι την τακτοποίηση μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένα γραφειάκι ζητάνε παρά πολλοί φορείς. Το έχουμε στο πρόγραμμα. Χρειάζεται όμως λίγη υπομονή", ανέφερε ο κ. Βουρνούς. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ