19.4.2012 14:39

Ασφυκτικές πιέσεις στο Γιαννάρα

Σύσσωμο το τοπικό ΠΑΣΟΚ έχει πέσει πάνω στο Μ. Γιαννάρα για να τον πείσει να δεχτεί τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ο καναλάρχης δέχεται αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από την Ιπποκράτους, ενώ είχε και συνάντηση με το γραμματέα της Νομαρχιακής Ηλ. Κλεισσα, ωστόσο η στάση του προς το παρόν δεν κάμπτεται και εμμένει στην αρχική του άρνηση.
Την υποψηφιότητα Γιαννάρα ενισχύει και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων Χίου, ενώ διαμεσολαβητικό ρόλο για να πεισθεί παίζει και ο Πολ. Λαμπρινούδης, δεν αποκλείεται δε κατά τη διάρκεια της ημέρας η πίεση να κλιμακωθεί ακόμα και με τηλεφωνήματα από πολύ υψηλά κομματικά στελέχη.
Επιθυμία του Μικέ είναι να μείνει εκτός εκλογών, δηλώνοντας τη σθεναρή υποστήριξη του στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευαγ. Βενιζέλο, ενώ προϋπόθεση για την υποψηφιότητα του είναι και η παραίτηση από τη θέση του προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου. Αν πάντως μεταπεισθεί, δημιουργούνται αναμφίβολα νέα δεδομένα, αφού η μάχη των δυο μετατρέπεται σε μάχη των τριών, με το Γιαννάρα να θεωρείται ιδιαίτερα αξιόμαχη υποψηφιότητα έστω και στο παρά πέντε.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ