2.3.2015 10:21

Το «Άρτιον» τιμά την ημέρα της γυναίκας

Αφιέρωμα στις Χιώτισσες λογοτέχνιδες με ειδική τιμητική μνεία στην κ. Άννα Σουρέ, διοργανώνει το «Άρτιον» με την υποστήριξη του Ξενοδοχείου «Χανδρής».

Παράλληλα σε συνεργασία με τους Χιώτικους εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία θα λειτουργήσει Έκθεση των βιβλίων  (Ποιητικές Συλλογές, Λαογραφία, Μυθιστορήματα κ.ά. λογοτεχνικά έργα) των γυναικών λογοτεχνών της Χίου στο ξενοδοχείο «Χανδρής» όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 19:00.

Συγχρόνως στον ίδιο χώρο την ίδια ημέρα και μετά το τιμητικό αφιέρωμα θα εγκαινιασθεί η Έκθεση των καλλιτεχνών – δημιουργών του «ΑΡΤΙΟΝ» με θέμα  τη ΓΥΝΑΙΚΑ που θα παρουσιάζεται στο φουαγιέ του ξενοδοχείου «Χανδρής» για ένα μήνα.

Επίσης, στις 8 Μαρτίου από τις 18:00  θα λειτουργήσει στο ξενοδοχείο bazaar δημιουργών του Συλλόγου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φάρμακα στο Γηροκομείο Καρδαμύλων.

Επικοινωνία : Β.Κριτάκη  :   6937214208  -  bkritaki@yahoo.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ