10.5.2012 17:40

Άρχισε τις μετεκλογικές επαφές ο Κ. Τριαντάφυλλος

ΣΕ ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πριν καν ορκιστεί ο Κ. Τριαντάφυλλος ενημερώνεται για τα κορυφαία προβλήματα που θα κληθεί, ως βουλευτής, να διαχειριστεί. Δυο μέρες μετά την εκλογή του επισκέφθηκε το παράρτημα του Οίκου Ναύτου στη Χίο, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι ναυτικοί αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι καθώς και οι ιατροί.
«Μετά την ένταξη του φορέα στον ΕΟΠΥΥ, οι ναυτικές οικογένειες, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι ναυτικοί βρέθηκαν σε πολύ δύσκολή θέση. Όπως γνωρίζετε προέρχομαι από ναυτική οικογένεια και γνωρίζω τα προβλήματα προσωπικά. Είχα πει και πριν τις εκλογές ότι οι συνταξιούχοι ναυτικοί πρέπει να βρεθούν ξανά στο επίκεντρο του τοπικού πολιτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα κάνω πράξη τη δέσμευση μου αυτήν, αφού είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιώ ως εκλεγμένος βουλευτής του Νομού σε δημόσια υπηρεσία. Το γραφείο μου ζήτησε όλα τα σχετικά έγγραφα από τον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να δουλέψουμε πάνω στα πολλά προβλήματα που μου ανέφεραν οι εργαζόμενοι και οι ασφαλισμένοι, με τους οποίους είχα την τιμή να συνομιλήσω.», ανέφερε σε δήλωση του.
Στο Εργατικό Κέντρο
Στη συνέχεια επισκέφθηκε συμβολικά το Εργατικό Κέντρο Χίου. «Όλα αυτά τα χρόνια, όπως είναι γνωστό έχω υποστηρίξει τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, από τη θέση του δικηγόρου στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Σήμερα έρχομαι στο Εργατικό Κέντρο Χίου με την ιδιότητα του εκλεγμένου βουλευτή, όχι για να υποσχεθώ αλλά για να τηρήσω την δέσμευση μου ότι δεν αλλάζω μετερίζι. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, στόχος μας είναι η αύξηση των θέσεων εργασίας, η τήρηση του εργατικού δικαίου και η διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των εργαζομένων. Μόνο με αλληλεγγύη και υπευθυνότητα μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.», τόνισε μετά την επίσκεψη του αυτή.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ