24.11.2014 15:39

«Αρχαίο Δράμα »

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ»

Στα πλαίσια των μαθημάτων του Α΄ Κύκλου Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου «Αδαμάντιος Κοραής» της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Χίου «ΚΟΡΑΗΣ»,  θα διεξαχθούν  έξι (6) δίωρα μαθήματα το μήνα  Δεκέμβριο στην ενότητα «Αρχαίο Δράμα».

Την έναρξη της ενότητας  θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα  1η Δεκεμβρίου 2014 ο  λογοτέχνης, κριτικός θεάτρου, μεταφραστής και Επίτιμος Δρ. Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών  Κώστας Γεωργουσόπουλος παραδίδοντας τα μαθήματα «Αισχύλος»: 17.00-19.00 και «Αριστοφάνης» 19.00-21.00.

Τα επόμενα μαθήματα  «Αισχύλο» και «Ευριπίδη» θα διδάξουν ο κριτικός θεάτρου, λογοτέχνης και μεταφραστής κ. Λέανδρος Πολενάκης, Δρ Πανεπιστημίου Αθηνών και η  Γιούλη Χρονοπούλου, φιλόλογος Δρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ