17.10.2013 16:54

Απόστολος Καλτσάς και Σάσα Παπαλάμπρου στην «Οδύσσεια»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΖΑΖ ΚΑΙ ΦΑΝΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΣΜΥΡΝΕΊΚΑ

«4 χορδές και 1 φωνή» είναι ο τίτλος της βραδιάς που θα παρακολουθήσουν όσοι σήμερα και αύριο βρεθούν στην «Οδύσσεια», (Λεωφ. Ενώσεως 102).
Ένας μπασίστας και μια τραγουδίστρια σ’ ένα project που αποδεικνύει ότι όσο πιο πολλοί οι περιορισμοί, τόσο πιο απρόβλεπτο κι ευφάνταστο το μουσικό αποτέλεσμα Απόστολος Καλτσάς και Σάσα Παπαλάμπρου, δύο μουσικοί που ξεπερνούν τις τυπικές δυνατότητες του μπάσου και της φωνής αντίστοιχα, σ’ ένα πρόγραμμα ευρύ, από jazz standards και funk του ’70 μέχρι θλιμμένα σμυρνέικα, όπως και αρκετά προσωπικά τους κομμάτια.
Όλα αυτά θα συμβούν σήμερα και αύριο βράδυ στις 21.30 στην «Οδύσσεια», το πιάνο μπαρ που αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης και ήδη γνωρίζει σημαντική αποδοχή από το κοινό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ