24.2.2014 18:32

Απόκριες με τη Βοκαριά

Ένα πλήρες πρόγραμμα έχει οργανώσει και για φέτος ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νενήτων «Η Βοκαριά». Ξεκινώντας από την προηγούμενη Κυριακή και συνεχίζοντας  την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 17.00 στην αίθουσα του Συλλόγου, τα παιδιά θα μάθουν να φτιάχνουν χαρταετούς.

Την Παρασκευή στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον Πιαδικό πάρτι στην αίθουσα του Συλλόγου, με διάφορες εκπλήξεις να περιμένουν τους μικρούς φίλους που θα παραβρεθούν σε αυτό.

Την Κυριακή στις 11.00 στον Αγ. Τρύφωνα θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα των χαρταετών  που έφτιαξαν τα παιδιά στα πλαίσια των εργαστηρίων και οι εκδηλώσει θα ολοκληρωθούν με το καθιερωμένο γλέντι της Καθαρής Δευτέρας στις 13.30 στην πλατεία των Νενήτων με την ορχήστρα Βαρκάρη- Πιπίδη.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ