20.4.2012 10:08

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λύση Τομάζου στο ΠΑΣΟΚ

ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

 
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός του τοπικού ΠΑΣΟΚ αφού μέχρι τις 12.00 θα πρέπει να έχουν ενημερώσει την Ιπποκράτους για το τέταρτο πρόσωπο του ψηφοδελτίου της Χίου.
Για την τρίτη θέση δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα Γιαννάρα, μολονότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο. Ωστόσο ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κυριολεκτικά πολιορκίθηκε χθες από τοπικούς και κεντρικούς πολιτικούς παράγοντες και όλα δείχνουν ότι δέχθηκε να θέσει υποψηφιότητα, βάζοντας ξανά πάνω από τον προσωπικό του σχεδιασμό την κομματική προσήλωση. Άλλωστε πρόκειται για υποψηφιότητα η οποία ρίχνεται στη μάχη την ύστατη στιγμή χωρίς το στοιχείο αυτί να μειώνει τη δυναμική της.
Η έκπληξη, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η τέταρτη παρουσία. Ο επιχειρηματίας, διαχειριστής της Αίθουσας Αναμονής Επιβατών, Κώστας Τομάζος, είναι πολύ πιθανόν μέσα στο επόμενο δίωρο να δώσει καταφατική απάντηση στην πρόταση που του έγινε επίσημα από το γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής. Πρόκειται για υποψηφιότητα με σοβαρά ερείσματα στα Μαστιχοχώρια, καθώς είναι γνωστοί οι δεσμοί φιλίας που τον συνδέουν με τον αντιδήμαρχο Μαστιχοχωρίων, Ηλ. Κλεισσά, αλλά διαθέτει και προσβάσεις στα λαϊκά στρώματα και το χώρο του εμπορίου από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση ου ενδέχεται να παίξει συνάντηση που προβλέπεται να έχει και με το δήμαρχο Χίου μέσα στα επόμενα λεπτά. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ