20.9.2016 22:53

Αποχώρησε αλλά επανήλθε στη συμφωνία των 9 σημείων ο Στ. Κάρμαντζης

Μπορεί η αποχώρηση του Στ. Κάρμαντζη από τη συμφωνία των 9 σημείων να συνοδεύτηκε από τη φράση «ξεχάστε με για το προσφυγικό, λουστείτε τα», ωστόσο με νέα του επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο όχι μόνο επανήλθε σε αυτή αλλά κάλεσε σε κοινή συνεργασία όλους τους τοπικούς φορείς του νησιού.
 
Στην επιστολή του σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο σχεδιασμός για τη Σούδα και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα και μεσομακροπρόθεσμα. Ο κ. Κάρμαντζης επισημαίνει ότι οι δύο δομές θα πρέπει να κλείσουν μόλις εφαρμοστούν οι νέες συμφωνίες και δημιουργηθεί μόνο ένας καταυλισμός.
 
Ο αντιπεριφερειάρχης παρότι μέσω Facebook είχε διαφοροποιήσει τη στάση του, παρεμβαίνει και ως προς τον νέο χώρο λέγοντας ότι ο νέος χώρος δεν επιτρέπεται να είναι ο παλιός σκουπιδότοπος. Τέλος ο Στ. Κάρμαντζης καλεί τον Δήμο να ορίσει τεχνικό για την διαμόρφωση από κοινού νέου πρότασης για τη χωροθέτηση νέου καταυλισμού.
 
Η νέα στάση του αντιπεριφερειάρχη δεν έμεινε ασχολίαστη με τον Στ. Καμπούρη να σημειώνει ότι «η παραγωγή πολιτικής δεν γίνεται ούτε από επιστολές, ούτε μέσω facebook».
 
 
 
 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ