28.8.2014 11:40

Αποχωρεί από την Περιφέρεια ο Κ. Γανιάρης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

Με μια λιτή ανακοίνωση ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης εκφράζει ευχαριστίες προς το προσωπικό με το οποίο συνεργάστηκε για 3,5 χρόνια. 

Αναλυτικά στην επιστολή που εξέδωσε σήμερα αναφέρει: 

Αγαπητοί συνεργάτες

"Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια.

Κληθήκαμε να υπηρετήσουμε έναν νέο θεσμό, αυτόν της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, στα πρώτα του, κρίσιμα και δύσκολα βήματα. Αντιμετωπίσαμε εμπόδια και δυσκολίες, όχι μόνο εξαιτίας του νέου θεσμού, αλλά και του γενικότερου δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος.

Πιστεύω, ότι με κοινή προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Στην προσπάθεια αυτή ο δικός σας ρόλος, ο ρόλος των εργαζομένων της Π.Ε. Χίου, υπήρξε ουσιαστικός και καθοριστικός.

Εκφράζω την βεβαιότητα μου ότι και στα επόμενα χρόνια θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, να υπηρετείτε το θεσμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πάντοτε προς όφελος των συμπολιτών μας και της χιακής κοινωνίας".

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ