18.10.2016 13:13

Αποχαιρέτησε τους Δημοτικούς Συμβούλους ο Αντώνης Μηλιάς

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Κενή μέχρι νεοτέρας θα παραμείνει σε λίγες ημέρες από σήμερα η θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας του Αντώνη Μήλια. Ο τελευταίος το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας και Παν. Αθηνών, αποχαιρέτησε τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους λέγοντας ότι είναι η τελευταία συνεδρίαση στην οποία παρίσταται σαν Γενικός Γραμματέας.

«Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και σας εύχομαι καλή επιτυχία», ανέφερε ο ίδιος.

Σε επιστολή του προς τις Υπηρεσίες του Δήμου σημείωσε ότι στόχος της προσπάθειας που κατέβαλε ήταν η βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τους Δημότες καθώς και η ορθή και άμεση επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

Αποτιμώντας το έργο του, ο Αντώνης Μήλιας σημείωσε ότι επιτεύχθηκαν σημαντικά έργα όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η ψηφιακή υπογραφή, η επιμόρφωση των υπαλλήλων, η γραμμή του Δημότη, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου αλλά και ζητήματα που αφορούσαν σε μεγάλα έργα του νησιού όπως το αεροδρόμιο και το λιμάνι.

«Όσο χρονικό διάστημα διήρκησε η συνεργασία μας προσπάθησα να προσφέρω οτιδήποτε καλύτερο μπορούσαν για να διευκολύνων και να υποστηρίξω το έργο των υπηρεσιών», καταλήγει ο ίδιος στην επιστολή του.

Ποιος θα είναι ο επόμενος Γενικός Γραμματέας;

Από την πλευρά της πάντως η Δημοτική Αρχή κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του νέου Γενικού Γραμματέα το οποίο θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή, υπό τον φόβο των διαρροών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλο το προηγούμενο διάστημα και με δεδομένο ότι η συνεργασία Μήλια- Βουρνού, ήταν ανύπαρκτη, ο Δήμαρχος ξεκίνησε από νωρίς να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ένδειξη για το πρόσωπο που θα στελεχώσει τη συγκεκριμένη θέση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ