10.2.2014 11:11

Αποδεσμεύει μελλοντικές εξελίξεις η αναποφασιστικότητα Τριαντάφυλλου

Το βαρύ συναισθηματικό φορτίο, όπως του το μεταβίβασαν οι “βαρόνοι” και “δεινόσαυροι” του εναπομείναντος τοπικού ΠΑΣΟΚ, πως με μια υποψηφιότητα του στο Δήμο Χίου κλονίζεται η όποια συγκολλητική ουσία υπάρχει σήμερα μεταξύ των στελεχών του, αποδεικνύεται προς το παρόν ασήκωτο για τον Κ. Τριαντάφυλλο.

Παρά το γεγονός ότι σχηματοποιήθηκε η άποψη πως μια δική του υποψηφιότητα προϊδέαζε για αμφίρροπο δημοτικό αποτέλεσμα, ο βουλευτής δυσκολεύεται να λάβει την οριστική του απόφαση και η παρατεταμένη σιωπή έχει αρχίσει πλέον να μεταφράζεται σε μη ομολογημένη άρνηση.

Η… λήξη συναγερμού με την παρέλευση και της Κυριακής ουσιαστικά αποδεσμεύει μελλοντικές προσεγγίσεις προς τον Π. Βρουλή, την “Πρωτοβουλία”, τη ΛΑ.Σ. και τη “Χιακή Συμπολιτεία”, εκτός και αν επανέλθει με ένταση μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα η πίεση των μη εξαρτώμενων από το τοπικό πολιτικό σύστημα προσώπων προς τον Κ. Τριαντάφυλλο και αποδειχθεί βαρύτερη εκείνης των “δεινοσαύρων”. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ