1.2.2016 10:11

Από τη ΒΙ.ΑΛ. μέχρι τους ομογενείς

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

Σειρά έργων επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια διήμερης περιοδείας της στη Χίο η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου.

Συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Σταμάτη Κάρμαντζη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο καθώς και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παντελή Μπουγδάνο,  η Χρ. Καλογήρου πραγματοποίησε επίσκεψη στο έργο του φράγματος «Κόρης- Γεφύρι», καθώς και στην περιοχή Νέας Μονής Αγίων Πατέρων όπου πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα από καθιζήσεις.

Παράλληλα επισκέφθηκε το κέντρο ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών που λειτουργεί στα Ταμπάκικα καθώς και το υπό κατασκευή κέντρο ταυτοποίησης στο πρώην εργοστάσιο της ΒΙ.ΑΛ.

Και στην πίτα της ΝΟΔΕ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί η Περιφερειάρχης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Γυναικών της ΝΟΔΕ Χίου όπου τιμήθηκε για το έργο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Παραβρέθηκε, επίσης, στις εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας του Σωματείου Οικοδόμων Χίου, του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος, του Παγχιακού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού Χίου, της Ένωσης Ομογενών Χίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κιβωτός του Γένους», καθώς και σε εκδήλωση Ανταμώματος Χορωδιών Χίου που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ