15.5.2012 10:16

Απευθύνεται εκ νέου στο Μετσόβειο

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΝΙΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Προσωπικά είναι πεπεισμένος ότι καμία επίπτωση στην καλλιέργεια της μαστίχας δεν έχει πιθανή μεταβολή του μικροκλίματος από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Αίπος. Η αμφισβήτηση των ειλικρινών προθέσεων του πριν από μια εβδομάδα στο Ομήρειο, υποχρεώνει όμως τον Κ. Γανιάρη να το αποδείξει και επίσημα, με τη σφραγίδα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
Ο αντιπεριφερειάρχης, ιδιαίτερα ευαίσθητος ως επί 20ετία πρόεδρος στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών, απευθύνθηκε πολύ νωρίτερα από τη σύσκεψη της περασμένης Τετάρτης στο Ε.Μ.Π.. Μια ανάλυση των παγκόσμιων δεδομένων και αποτύπωση τους στη γεωφυσική κλίμακα της Χίου κατέδειξε ότι όσα ελαφρά τη καρδία, στην επιχείρηση εκφοβισμού της κοινής γνώμης διακινούνται, δεν έχουν καμία ισχύ.
Ωστόσο η αμφισβήτηση της εγκυρότητας της εισήγησης εκ μέρους του Ε.Μ.Π. από την ομάδα πολιτών για τις ανεμογεννήτριες, έστω και με τον άκομψο τρόπο ουσιαστικής στέρησης της δυνατότητας του συγκεκριμένου επιστήμονα να καταθέσει τα στοιχεία του, κάνει τον αντιπεριφερειάρχη να απευθύνεται εκ νέου στο πανεπιστημιακό Ίδρυμα, πολύ πιθανό αναθέτοντας του ολοκληρωμένη έρευνα για το θέμα.
Ο Κ. Γανιάρης δεν επιθυμεί να υπάρξει υποψία σκιάς για τις προθέσεις του και είναι αποφασισμένος τεκμηριωμένα να δοθούν πλήρεις απαντήσεις πριν η Περιφερειακή Ενότητα πάρει θέση για την πολύ μεγάλη επένδυση.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ