20.6.2012 11:23

Απευθείας διαπραγμάτευση για την ανακύκλωση

• ΑΓΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Νέο επεισόδιο στο ενοχλητικό πια σήριαλ της ανακύκλωσης, με τη δημοτική αρχή, υπό το φόβο κατάρρευσης της απόφασης που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή, να χαρακτηρίζει άγονο τον τελευταίο διαγωνισμό και να ετοιμάζεται για απευθείας διαπραγμάτευση με τους ενδιαφερόμενους. Το δικαίωμα αυτό της παρέχει η επί τρεις φορές άγονη διαδικασία, με το δήμαρχο να δίνει εντολές να ξεκινήσουν το συντομότερο οι προφορικές επαφές με πιθανούς ενδιαφερόμενους, καθώς το θέμα επείγει, μεταξύ άλλων ως απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη λειτουργία και του ΧΥΤΑ.
Ο τελευταίος προγραμματίζεται να ξεκινήσει την πειραματική λειτουργία του τον επόμενο μήνα, χωρίς να υπάρχουν χρονικά περιθώρια νέας μετακύλισης, αν συνυπολογιστεί ότι εξαντλείται το αποθεματικό του ΔΙΑΝΟΧ, του φορέα που τον διαχειρίζεται, καταβάλλοντας τη μισθοδοσία του προσωπικού που έχει προσληφθεί εδώ και μήνες για τη λειτουργία του, χωρίς αντίστοιχα να εισπράττει τα αναλογούντα έσοδα για τη διαχείριση των απορριμμάτων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ