11.3.2013 14:50

Απεργούν οι αρχαιολόγοι

Την ανάκληση των μαζικών απολύσεων στο έργο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, την έναρξη διαπραγματεύσεων για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την απόσυρση του προσχεδίου του νέου οργανογράμματος του πρώην ΥΠΠΟ, την επίλυση του ζητήματος των προσλήψεων που έχουν πραγματοποιηθεί μετά τον Μάρτιο του 2012 και την αναθεώρηση της υπουργικής Απόφασης σχετικά με τις νέες προσλήψεις προσωπικού σε έργα ΕΣΠΑ ζητεί, μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, που καλεί τα μέλη του και όλα τα σωματεία για τον πολιτισμό σε απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

Επιπλέον, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στο κτίριο της γ.γ. Πολιτισμού (πρώην υπουργείο Πολιτισμού) στην Αθήνα, στην Πλατεία Αριστοτέλους (πάνω από την οδό Τσιμισκή) στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Θέατρο στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου στην Κρήτη και στην Κεντρική Πλατεία στη Σπάρτη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ