Ειδήσεις

18/12/12 19:07

τελ. ενημ.: 18/12/12 19:07

Απεργιακό κάλεσμα από τους εργαζόμενους στο Δήμο Χίου

Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
 
«Συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε εδώ και ενάμιση μήνα τώρα για να ακυρώσουμε στην πράξη τις απολύσεις εργαζομένων και την διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι διάτρητες διατάξεις των νομοθετημάτων της πανικόβλητης συγκυβέρνησης ήδη άρχισαν να καταπίπτουν στα δικαστήρια. Πλησιάζει δε η στιγμή και για την οριστική ανατροπή της ανάλγητης πολιτικής και την πτώση της άθλιας συγκυβέρνησης.
Έχουν δεσμευτεί στα αφεντικά τους της Τρόικας νέες χιλιάδες απολύσεις για τους πρώτους μήνες του 2013. Θέλουν να εξαφανίσουν ότι μέχρι τώρα συνιστά κοινωνικό κράτος στη χώρα μας. Επιτακτική ανάγκη να θέσουμε αυτή τη επικίνδυνη  πολιτική και τους τρομοκράτες εκφραστές της σε άμεση διαθεσιμότητα.
Συμμετέχουμε στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη και δίνουμε βροντερό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα στην Πλατεία Χίου στις 12 το μεσημέρι».

Σχόλια άρθρου: 0