18.4.2013 13:03

Απεργεί και διαδηλώνει

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΡΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Άλλο ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας στην Πλατεία Βουνακίου  απευθύνει με ανακοίνωσή του προς του εργαζόμενους του νησιού το Εργατικό Κέντρο Χίου. Στα πλαίσια του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, ο συνδικαλιστικός φορέας καλεί να πλαισιώσουν την διαμρτυρία που έχει προγραμματιστεί για την Μεγ. Τετάρτη στις 11.00 το πρωί.

Στην ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει χαρακτηριστικά:

 “Η Πρωτομαγιά δεν είναι κινητή εορτή!

Η Πρωτομαγιά δεν είναι μια απλή επέτειος μνήμης και ιστορικής αναδρομής, ούτε αφορά την έναρξη της άνοιξης και την ανθοφορία. 

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα ΑΓΩΝΑ και ΠΑΛΗΣ για την Εργατική Τάξη.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ΑΠΕΡΓΙΑ για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου και δε μετακινείται κατά το δοκούν.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, έχουμε αυξημένο χρέος να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάθε γωνιά  της Ευρώπης, ένα αγωνιστικό μήνυμα απόρριψης των πολιτικών που μας συνθλίβουν.

Η 1η Μάη είναι πάλη των εργαζομένων, ημέρα πάλης ενάντια στην πολιτική που στέλνει την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ