14.1.2016 16:05

Απειλή το δημογραφικό για τη χώρα

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ο πληθυσμός της χώρας διαρκώς συρρικνώνεται και το δημογραφικό πρόβλημα εντείνεται, όπως παρατηρούν με επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσαν ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης και άλλοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνουν, το πρόβλημα τα τελευταία έτη εντείνεται διαρκώς έχοντας λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, αποτελώντας τη μεγαλύτερη απειλή για το έθνος.

Οι Βουλευτές, αφού αναλύουν την υφιστάμενη κατάσταση ζητούν από τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Πάνο Κουρουμπλή να ενημερώσει ποιο είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ποια η πολιτική της χώρας για την αύξηση των γεννήσεων, ποια τα μέτρα για την στήριξη των τρίτεκνων και των πολύτεκνων οικογενειών  και πώς θα αποτραπεί ευρύτερα η ολοένα και ταχύτερη αλλοίωση της φυσιογνωμίας του έθνους που συντελείται με την έξαρση του φαινομένου των μεταναστευτικών ροών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ