16.7.2012 10:17

Απάντηση της ΔΗΜΑΡ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με   έκπληξη διαβάζουμε  την ανακοίνωση  του ΣΥΡΙΖΑ  που ταυτίζει  το σύντροφο Στ.  Ζουμίδη  με το βουλευτή της ΝΔ  κ. Μουσουρούλη.
Απέναντι στην άποψη του ΣΥΡΙΖΑ  για κρατική ακτοπλοΐα  και ναυτικούς  δημοσίους υπαλλήλους,  εμείς ζητάμε σύγχρονα και ασφαλή πλοία  με χαμηλά ναύλα  μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό των ναυτιλιακών επιχειρήσεων,  για την εξυπηρέτηση των νησιών μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  μπροστά στην επιθυμία του να βρίσκεται  στην επικαιρότητα  από την ασφαλή θέση της αντιπολίτευσης,  δε διστάζει  να δαιμονοποιεί οτιδήποτε  θετικό δρομολογείται  σ’ αυτόν τον τόπο.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Εμείς τολμήσαμε  να ρισκάρουμε  χωρίς  να   υπολογίζουμε  το κομματικό κόστος, γιατί η συγκυρία είναι απολύτως κρίσιμη και ιδιαίτερη,  με  μοναδικό γνώμονα  το καλό του τόπου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  δημαγωγώντας  και προβοκάροντας  από τη θέση της αντιπολίτευσης,  υποσκάπτει τη διαπραγματευτική ικανότητα  της χώρας απέναντι στην  Τρόικα ανακαλύπτοντας την τελευταία εβδομάδα τις έννοιες της διαπραγμάτευσης και της ιδιωτικοποίησης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ