9.7.2012 16:32

Αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Κλιμακώνουν την αντίδραση τους απέναντι στην εκχώρηση, όπως τη χαρακτηρίζουν του τομέα της καθαριότητας στο Δήμο, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη την Τρίτη στις 12.00 παραχωρούν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
«Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης, η δημοτική αρχή επιχειρεί να εκχωρήσει σε ιδιώτες ένα κομμάτι του τομέα καθαριότητας. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι διάτρητη νομικά και πολιτικά και συνδικαλιστικά απαράδεκτη. Είναι σίγουρο ότι παρότι είμαστε εν μέσω θέρους θα οδηγηθούμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας. Τους τρόπους και την ένταση αυτών θα την καθορίσει η στάση και η συμμετοχή των εργαζομένων. Πάντως ακόμη και ο χρόνος που επιλέχθηκε από τη δημοτική αρχή γι αυτή την απόφαση είναι πρόκληση για μας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Αλ. Γαϊτάνος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ