23.7.2015 10:15

Αντάρτικο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ από τους μειοψηφούντες

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Πλήρως επιβεβαιώνεται το σκηνικό ρήξης στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, με τους διαφωνούντες με τις κινήσεις της κυβέρνησης να εκδίδουν ανακοίνωση με την οποία επισημαίνουν ότι «ουδέποτε στάλθηκε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ».

Ουσιαστικά μέσα από την ανακοίνωση οι μειοψηφούντες επιτίθενται πλαγίως στην Γραμματέα και Συντονίστρια Χίου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφασή της να δημοσιοποιήσει στα τοπικά ΜΜΕ την πρόταση που πλειοψήφησε με οριακό προβάδισμα 5 έναντι 4.

«Η δημοσίευση της «ανακοίνωσης» αυτής συνδέθηκε με διαστρέβλωση της θέσης που υποστηρίζουμε επί του θέματος ως μέλη της ΝΕ», επισημαίνουν 4 μέλη της Νομαρχιακής.

Μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα την πρότασή τους έτσι όπως κατατέθηκε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής της Δευτέρας αλλά μειοψήφησε.

«Η ΝΕ ΧΙΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τη συμφωνία – μνημόνιο της 16-7-2015:

1.    Κοινωνικά ανάλγητη, οικονομικά αδιέξοδη, πολιτικά καταστροφική και επιπλέον θεωρεί ότι ακυρώνει τις λειτουργίες της Ελληνικής Δημοκρατίας.

2.    Προτείνει την άμεση απεμπλοκή της χώρας από την συμφωνία

3.    Στηρίζει την κυβέρνηση σε αυτή την κατεύθυνση

4.    Θεωρεί πρόβλημα την μη συνεδρίαση της ΚΕ το τελευταίο διάστημα και ζητάει την άμεση σύγκλισή της, πριν ψηφιστούν τα επόμενα τμήματα της συμφωνίας, προκειμένου να επεξεργαστούν την απεμπλοκή που προτείνουμε και να την καταστήσουν υπόθεση των κοινωνικών τάξεων του κόσμου της εργασίας. Σε αυτή την κατεύθυνση ζητάμε και έκτακτο συνέδριο.

5.    Να σταματήσει η ενοχοποίηση και η επίθεση απέναντι στις συντρόφισσες/ους βουλευτές που ψήφισαν ή θα ψηφίσουν ΟΧΙ στη συμφωνία, την οποία επίθεση στηρίζουν κατά κόρον τα συστημικά ΜΜE

Ειρήνη Κουτσουλιά

Μικές Κριμιζής

Δημήτρης Λαβατσής

Τέλης Τύμπας

Μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χίου»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ