23.2.2012 16:59

Άνοιξαν και μας περιμένουν

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Τη λειτουργία τους ξεκινούν από αύριο δυο Κτηματολογικά γραφεία στη Χίο, το ένα στην πόλη στην οδό Φλοίσκου στα γραφεία του Κτηματολόγιου και το άλλο στα Νένητα, προκειμένου οι πολίτες που διαφωνούν με τα μέχρι στιγμής κτηματογραφημένα δεδομένα να προχωρήσουν δωρεάν στη διαδικασία διόρθωσης τους.
Στόχος των στελεχών της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. αλλά και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄και β΄βαθμού είναι να ολοκληρωθεί η πρώτη καταγραφή των αιτήσεων μέσα σε τρεις μήνες, να ακολουθήσει η επεξεργασία των πληροφοριών μέσω καινούργιων συστημάτων κι αμέσως μετά η επιλογή των περιοχών που θα χαρτογραφηθούν ξανά.
Νωρίτερα σήμερα, παρουσίασαν το πλάνο εργασιών, σε σύσκεψη με επαγγελματίες δικηγόρους, τομογράφους, μηχανικούς συμβολαιογράφους, εκπρόσωποι της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. μεταξύ των οποίων το μέλος του ΔΣ Γ. Μπέκος, ζητώντας από όλους τη συνδρομή τους για την αθρόα προσέλευση των πολιτών που θα αποτελέσει και το κλειδί της επιτυχίας του εγχειρήματος.
«Να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να τελειώσεις ανέξοδα η διαδικασία για τους πολίτες», ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης και συμπληρώνοντας ο δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης ζήτησε την άμεση επίλυση κι αυτού του προβλήματος που έρχεται να προστεθεί στις επιβαρυμένες πλάτες των δημοτών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ