27.2.2013 15:18

"Ανοιχτό ταμείο, όλη την εβδομάδα"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Το θέμα της λειτουργίας του ταμείου της ΔΕΗ Χίου, μόνο δύο φορές την εβδομάδα, θίγει σε επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου Τ. Κώσταλος, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διαρκώς αυξανόμενη προσέλευση των πολιτών στο ταμείο προκειμένου να ρυθμίσουν την καταβολή των οφειλών τους.

«Με την επιλογή της αυτή, η ΔΕΗ ταλαιπωρεί αφάνταστα τους καταναλωτές και τους πολίτες αναγκάζοντάς τους να πάνε άλλη μέρα για το διακανονισμό και τη ρύθμιση και άλλη μέρα για να πληρώσουν.

Και, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι κάποιος που αναζητά την άνεση και την ευκολία του να πληρώσει γι’ αυτή την παροχή, είναι όμως δυνατό να αποδεχόμαστε, αυτός που εξαναγκάζεται να πάει στα ιδιωτικά καταστήματα και τις τράπεζες να πληρώνει και τα 1,00 και τα 2,00 ευρώ που δεν του περισσεύουν;» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του Τάσος Κώσταλος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ