14.4.2016 12:56

Ανοιχτή αποδοκιμασία από την Χρ. Καλογήρου των δηλώσεων Κάρμαντζη

«ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ», «ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ», «ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη η Χρ. Καλογήρου. Μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του ότι «Τούρκος καλός, είναι ο νεκρός Τούρκος», η Περιφερειάρχης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, παρότι νωρίτερα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, με την οποία σημειώνει:

«Λυπάμαι για την τοποθέτηση του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη.  Την αποδοκιμάζω.  Φυσικά δεν εκφράζει την Περιφέρεια».

Οι δηλώσεις του Χιώτη αντιπεριφερειάρχη ήδη αναπαράγονται από διαδικτυακά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας κάνοντας λόγο γα ακραίες θέσεις, ενώ οι απόψεις του έτσι όπως κατατέθηκαν μέσω του Facebook ταξίδεψαν στην αντίπερα όχθη, δημοσιογράφους του Τσεσμέ να αναφέρουν μέσω κοινωνικών δικτύων ότι «είναι απίστευτα όσα διαβάζουμε ότι έγραψε ο κυβερνήτης της Χίου. Γιατί τόσο μίσος;».

Την ίδια ώρα η Περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη λέγοντας στον «π» ότι: «Όπως καταλαβαίνετε, είναι προσωπικές απόψεις σε ένα προσωπικό βήμα έκφρασης».

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά από την Χρ. Καλογήρου να παραιτήσει τον αντιπεριφερειάρχη Χίου λέγοντας ότι όσα έγραψε βλάπτουν τον τουρισμό του νησιού.

Να σημειωθεί ότι  τόσο από την Περιφέρεια όσο και από άλλους φορείς ασκείται πίεση να κατέβει η ανάρτηση και να προβεί σε περεταίρω διευκρινήσεις.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ