29.3.2012 17:15

Ανοίγουν 454 θέσεις εργασίας στη Χίο

- ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ

 
Πρόγραμμα «ανάσα» για την ανακοπή της ανεργίας στη Χίο και την ένταξη 454 ατόμων σε θέσεις εργασίας ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ η υλοποίηση του οποίου πραγματοποιείται στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013).
Οι 454 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αφορούν στην υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
 
Ποιοι φορείς μετέχουν
Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να εργασθούν σε έναν από τους παρακάτω φορείς- συμμέτοχους του προγράμματος ανάλογα με τον αριθμό που ο κάθενας δικαιούται να προσλάβει. Στο πρόγραμμα μετέχουν:
 
1.  Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ με αριθμό ωφελούμενων 10 άτομα,
2.  Ο Δήμος Οινουσσών με αριθμό ωφελούμενων 15 άτομα,
3.  Η ΔΕΥΑ Νομού Χίου με αριθμό ωφελούμενων 16 άτομα,
4.  Ο Δήμος Ψαρών με αριθμό ωφελούμενων 19 άτομα,
5.  Ο Δήμος Χίου με αριθμό ωφελούμενων 222 άτομα,
6.  Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου με αριθμό ωφελούμενων 87 άτομα,
7.  Η ΔΗΚΕΧ με αριθμό ωφελούμενων 18 άτομα,
8.  Ο Πολυοργανισμός του Δήμου Χίου με αριθμό ωφελούμενων 32 άτομα,
9.  Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου ΟΜΙΚΡΟΝ με αριθμό ωφελούμενων 35 άτομα.
 
Η αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των Ειδικοτήτων ανά Συμπράττοντα Φορέα έχει αναρτηθεί στο Εργατικό Κέντρο Χίου, ενώ ολόκληρη η ανακοίνωση θα ανακοινωθεί και στο Δήμο Χίου, στον ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ www.inegsee.gr
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:
 
• Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
• Να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό  έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ),  ΜΑΡΤΥΡΩΝ 2 – ΧΙΟΣ ΤΚ 82100 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ), απευθύνοντάς την υπόψη Σταματίας Πολίτη (τηλ. επικοινωνίας: 22710 23550).
Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
 
Προθεσμία υποβολής
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από Tρίτη  03 Απριλίου 2012 μέχρι Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 και ώρες 08:00 έως 14:00.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ