2.4.2012 18:41

Άνοιγμα της βιβλιοθήκης στην κοινωνία

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Άνοιγμα στη νεολαία κάνει το προσεχές διάστημα η Βιβλιοθήκη "Κοραής", προγραμματίζοντας καλοκαιρινές δράσεις σε μορφή καθημερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και θα απευθύνονται σε παιδιά.
Για το σκοπό αυτό η "Κοραής" συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα σε σεμινάριο της Future Library με δυο υπαλλήλους της, την Αργυρώ Γεωργαρούδη και την Άννα Χαζίρη. Η Future Library είναι μία αστική και μη κερδοσκοπική εταιρεία που χρηματοδοτείται από το « Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για το ίδρυμα που έχει αναλάβει και τη δημιουργία του νέου κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.
Στόχος του  σεμιναρίου ήταν να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις νέες τάσεις  λειτουργίας μιας Βιβλιοθήκης και μάλιστα με τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες και κυρίως για την ανάγκη για περισσότερο άνοιγμά της προς την κοινωνία.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ