28.4.2015 12:52

Ανοίγει γραμμή επικοινωνίας με τις Οινούσσες

ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΗΣΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Το ζήτημα των προνοιακών δομών στο γειτονικό νησί των Οινουσσών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των κατοίκων και του Βουλευτή Αν. Μιχαηλίδη κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τελευταίου το περασμένο Σάββατο.

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν ήταν θέματα του Δήμου Οινουσσών (στελέχωση υπηρεσιών του δήμου, δημιουργία και υποστήριξη προνοιακών δομών, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων), καθώς και συνολικότερα ζητήματα, ζωτικά για το νησί, όπως η μόνιμη στελέχωση του αγροτικού ιατρείου, η χρηματοδότηση του Μαθητικού Οικοτροφείου, η αναβάθμιση της ΑΕΝ ενώ τέθηκε και το θέμα της σύνδεσης του νησιού με τον Πειραιά μια φορά την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και καταγραφή των αιτημάτων, ενώ υπήρξε η δέσμευση για σταθερή επικοινωνία και συνεργασία προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα του δήμου και των κατοίκων και να επιλυθούν προβλήματα που χρονίζουν στο μέτρο του εφικτού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ