9.5.2012 11:42

Ανοίγει γραφεία στη Χίο η Χρυσή Αυγή

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Πρακτικές και τακτικές μυστικής σκληρής οργάνωσης ακολουθούν τα μέλη και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, ακόμη και στον τομέα της επικοινωνίας με τους υποψήφιους βουλευτές και τα μέλη του κόμματος.
Στην προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε με τον Θεσσαλονικιό υποψήφιο βουλευτή Χίου, Χρ. Παντελίδη, βρεθήκαμε να κινούμαστε σε σκοτεινούς «μυστικούς διαδρόμους» του κόμματος,  αντιμετωπίσαμε ένα απροσπέλαστο απρόσωπο τείχος και σταματήσαμε στην κομματική προστασία των μελών και την οργανωτική ιεραρχία.
Το τηλέφωνο του υποψήφιου ερμητικά κλειστό, τηλέφωνα μελών και στελεχών χωρίς ονόματα, επικοινωνία με τοπικά στελέχη χωρίς αναφορά ταυτότητας «για αυτονόητους λόγους προστασίας», όπως μας είπαν, και μεταφορά του αιτήματος επικοινωνίας στον υποψήφιο χωρίς δική μας διαμεσολάβηση, εφόσον το εγκρίνει η ιεραρχία του κόμματος από τα κεντρικά και με την προϋπόθεση να μας τηλεφωνήσει ο ίδιος, χωρίς άλλη δική μας απόπειρα.
Ακόμη και την παρουσίαση των θέσεων τους απρόσωπα θέλουν να την κάνουν.
«Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τα ονόματα μας», τονίζει ο Χιώτης με τον οποίο μιλήσαμε σε ανώνυμο αριθμό κινητού που είναι καταχωρημένος στην ιστοσελίδα επικοινωνίας του κόμματος, πρακτική που εφαρμόζουν πανελλαδικά σε  όλες τις περιφέρειες.
Περιμένοντας την πιθανή επικοινωνία με τον υποψήφιο της Χίου, το μόνο που μας πληροφόρησε ο ανώνυμος συνομιλητής  είναι ότι η αυξανόμενη δυναμική του κόμματος  τους επιτρέπει να ανοίξουν γραφεία και στη Χίο.
Προς το παρόν ως γενική θέση το μόνο που μπορούν να  διαβεβαιώσουν είναι ότι πιστεύουν στον λαϊκό εθνικισμό και δεν είναι απάνθρωποι, ούτε λυκάνθρωποι, ούτε βαμπίρ, όπως τους κατηγορούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ