30.6.2015 19:41

«Ανέντιμο και απάτη το Δημοψήφισμα» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ευθείες βολές στις προθέσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει βήμα – βήμα στην έξοδο της χώρας από το ευρώ και την Ε.Ε. στο ενδεχόμενο υπερψήφισης του «ΟΧΙ» στο Δημοψήφισμα της Κυριακής εξαπέλυσε σήμερα, σε συνέντευξή τύπου ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης. 

«Αυτό το δημοψήφισμα δεν αφορά πολιτικά κόμματα και πρόσωπα. Δεν αφορά όλα αυτά που συζητάγαμε στις εκλογές του Ιανουαρίου και τους τελευταίους μήνες.

Αφορά την πιο σημαντική απόφαση που αυτή η γενιά καλείται να λάβει. Και αφορά το μέλλον και την υπερηφάνεια του Έλληνα.

Το δίλλημα που έχουμε μπροστά μας είναι αν θα μείνουμε στο Ευρώ ή θα βγούμε από αυτό. Και τα μηνύματα που έρχονται είναι σαφή. Το ΌΧΙ θα σημάνει το τέλος της συμμετοχής μας στην Ευρωζώνη. Το ΝΑΙ θα ανοίξει ξανά τον δρόμο του διαλόγου και της διαπραγμάτευσης. Για μια καλύτερη συμφωνία.

Το δημοψήφισμα είναι ανέντιμο, είναι μια πολιτική απάτη. Μια απάτη που έχει στόχο. Να αγανακτήσει ο κόσμος και να επιβάλλουν οι ιδεολόγοι της δραχμής αυτό που από την αρχή πλέον φαίνεται να στόχευαν. Κάτι που σιγά σιγά παραδέχονται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε στην ομιλία του ο βουλευτής, επεξηγώντας ότι «δεν μπορείς να βάζεις ποτέ έναν λαό να αποφασίσει για κάτι που θα του είναι εξαιρετικά επώδυνο. Διότι έτσι προκαλείς την απάντηση που θες. Τις επώδυνες αποφάσεις  τις  παίρνει η κυβέρνηση. Γι αυτό εκλέγεται».

Δείτε παρακάτω το ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ