20.9.2016 13:00

Ανδρέας Μιχαηλίδης « Αυτά έπραξα για την πυρόπληκτη Χίο»

Στην αντεπίθεση περνά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, μετά τις δηλώσεις του Βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη που χαρακτήρισε σταγόνα στον ωκεανό την απόφαση του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Τ. Αλεξιάδη για αναστολή των πληρωμών των φορολογικών υποχρεώσεων των μονίμων κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών στο νησί της Χίου.

Ο κ. Μιχαηλίδης υπογραμμίζει ότι ζήτησε ο ίδιος από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας την παρά παράταση της κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των περιοχών αυτών και  επικοινώνησε με το Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού ζητώντας του να  αποστείλει σχετικό αίτημα προς τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας. Ακόμη επισημαίνει ότι «αφότου παραταθεί η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ζητηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών η αντίστοιχη παράταση πληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. Ο βουλευτής θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του όλου ζητήματος», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μιχαηλίδη

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ