16.3.2012 10:17

Αναζητείται ο τέταρτος

ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ Μ. ΣΟΔΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Τα κομματικά «λαγωνικά» θα πρέπει να αναλάβουν δράση για να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χίο, αφού ο ορθός κομματικός δρόμος, ακολουθώντας τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπως την προσδιόρισε η Συγγρού, δεν απέδωσε τίποτα περισσότερο από το ήδη γνωστό και φημολογούμενο ενδιαφέρον των Στ. Κάρμαντζη και Μ. Σόδη. Ο περιφερειακός σύμβουλος και η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσαν αίτηση, βάση των προδιαγραφών που είχαν τεθεί από τη Ν.Δ., και πλέον αναμένουν την εξέταση των φακέλων τους για να γνωρίζουν αν τα ονόματα τους περιληφθούν στο χιώτικο ψηφοδέλτιο.
Ακόμα όμως κι αν οι δυο υποβληθείσες αιτήσεις εγκριθούν, χηρεύει η τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο, που προβλέπεται να καλυφθεί εξαντλώντας τα χρονικά περιθώρια κατάθεσης των ψηφοδελτίων.
Το δυσμενές για την Ομήρου είναι ότι η αναζήτηση ξεκινά κυριολεκτικά από το μηδέν, δεδομένου ότι ούτε σε επίπεδο απλής συζήτησης δεν έχει εκδηλωθεί το παραμικρό ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται ότι και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές έφτασαν στην «τελευταία στροφή» μέχρι να πεισθούν η Μαρία Παναγιωτοπούλου Κασσιώτη και Φωτεινή Ξυλά Φαφαλίου να είναι υποψήφιες.
 
 Η επιστροφή Πίττα
Το σκηνικό περιπλέκει η κομματική επιστροφή του πρώην βουλευτή, Γ. Πίττα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη … βόλτα του στη «Δημοκρατική Συμμαχία», επανέκαμψε στη Ν.Δ..
Άγνωστο αν ο πρώην βουλευτής σχεδιάζει επαναφορά και στο ψηφοδέλτιο, κάτι πάντως που θεωρείται πολλαπλά δύσκολο, αν συνυπολογιστεί η σχέση πολιτικής συνεργασίας με το Στ. Κάρμαντζη τόσο η δική του όσο και των περισσότερων πολιτικών φίλων του.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ