16.2.2015 13:53

Αναμενόμενη αποδοχή της πρότασης Μηταράκη

«ΝΑΙ» ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Θετικά υπερθεματίζει στην πρόταση του Νότη Μηταράκη για καθιέρωση τακτικών μηνιαίων συναντήσεων για συζήτηση και συντονισμό των θεσμικών φορέων του νησιού, ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

Όπως σημειώνει ο ίδιος απαντώντας στον βουλευτή: «είναι πεποίθηση μου ότι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των διακριτών ρόλων που καθορίζονται επακριβώς από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, η μεταξύ μας συνεργασία, ο συντονισμός και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών, μπορούν να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. 

Απομένει να καθορίσουμε, από κοινού οι συμμετέχοντες τις λεπτομέρειες της τακτικής μηνιαίας μας συνάντησης. Ευελπιστώ ότι θα εργαστούμε δημιουργικά και συντονισμένα για το καλό των νησιών μας».  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ