22.11.2012 15:31

«Αναληθείς οι ισχυρισμοί της Περιφέρειας»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑ ΧΙΟΥ

Ανακοίνωση αναφορικά με τους ισχυρισμούς της Περιφέρειας στο θέμα που έχει ανακινηθεί για το κλείσιμο της ΕΝΑ Χίου εξέδωσεο ο Δήμος. Σε αυτήν αναφέρει: 
 
"Σε συνέχεια απάντησης της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, δια του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γανιάρη, σχετικά με το κλείσιμο της ΕΝΑ Χίου, λόγω ύπαρξης 3 ζημιογόνων χρήσεων, διευκρινίζουμε τα εξής:
Η ΕΝΑ Χίου έκλεισε στις αρχές του 2011 με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ η 3η ζημιογόνος χρήση ολοκληρώθηκε στις 31/12/2011 και ο βασικός λόγος γι’ αυτή τη ζημιογόνο χρήση ήταν ότι δεν ανατέθηκε καμία εργασία στην εταιρεία.
Άρα ο ισχυρισμός ότι η εταιρεία έκλεισε, λόγω 3 ζημιογόνων χρήσεων, είναι αναληθής. Παραθέτουμε δε αυτά τα στοιχεία, με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη, όπου θα συζητηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας"
.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ