22.5.2013 18:43

Αναλαμβάνει δράση για τον Ανάβατο

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ειδική πρωτοβουλία για τον Ανάβατο αναλαμβάνουν από κοινού ο βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος και η συμπατριώτισσα μας  γενική γραμματέας Πολιτισμού, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,  Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Οι δυο τους συναντήθηκαν χθες και όπςω ενημερώνει ο βουλευτής:  «ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στο Νομό Χίου, τα οποία αφορούν τη γενική γραμματεία Πολιτισμού (Κάστρο, Ψαρά, μιναρές), ενώ έγινε ειδική αναφορά στην ανάγκη ανάληψης ειδικής πρωτοβουλίας για τον Ανάβατο και τις χρήσεις γης στον οικισμό.
 
 Εκτενώς, συζητήθηκε το θέμα του Τελωνείου Χίου και της ανάγκης παρεμβάσεων διαμόρφωσης των εξωτερικών του χώρων, με αφορμή και την πρόσφατη συνάντηση στο γραφείο του βουλευτή, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των εμπλεκόμενων για το θέμα, μερών, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία και πρόσκληση του βουλευτή, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
Η γενική γραμματέας αναμένει πρόταση με τη σχετική μελέτη, προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ