26.11.2012 12:30

Αναφορά στα Υπουργεία για το ενδεχόμενο κλείσιμο του Χημείου του Τελωνείου

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "Π"

Αναφορά  προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανάπτυξης σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση των Διευθύνσεων Χημείων Χίου και Σάμου, έκανε μετά το δημοσίευμα του «π», ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου Κ. Τριαντάφυλλος.
Σε αυτή ο Χιώτης βουλευτής τονίζει ότι μία ενδεχόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών θα αποτελέσει αφενός πλήγμα στο τοπικό εμπόριο αλλά και πολλά προβλήματα στα νησιά.
Στο κείμενο της αναφορά ο Κ. Τριαντάφυλλος υπογραμμίζει:
«Είναι κοινή διαπίστωση ότι οι Διευθύνσεις Χημείων στη Χίο και τη Σάμο προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στις τοπικές κοινωνίες. Μια ενδεχόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών αυτών θα αποτελέσει πλήγμα στον εμπορικό κόσμο και θα προκαλέσει γενικότερα προβλήματα στα νησιά, σε ζητήματα καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα τον έλεγχο σε προϊόντα και σε καύσιμα. Ιδιαίτερα σήμερα, που καταβάλλονται προσπάθειες για να καταστεί η ελληνική οικονομία εξωστρεφής, αποτελεί αντιφατική και αναιτιολόγητη ενέργεια η κατάργηση της Διεύθυνσης Χημείου στο νησί της Χίου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα περιορισθεί σε συντριπτικό βαθμό η εξαγωγική δραστηριότητα προς την γείτονα χώρα καθώς επίσης θα υπονομευθεί η προσπάθεια, που καταβάλλεται, να καταστεί η Χίος Εμπορευματική Πύλη Εισόδου». 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ