9.3.2012 15:11

Αναδιπλώνεται ο δήμος

Τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του προέδρου του Νομικού Προσώπου Μ. Γιαννάρα, προσπαθεί να διασκεδάσει ο δήμος Χίου εκδίδοντας ανακοίνωση για το θέμα της μείωσης του ενοικίου που αιτήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος.
 
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο δήμος Χίου αναφέρει:  
           
«Σχετικά με το θέμα, που προέκυψε, με τη μείωση του ενοικίου ακινήτου του Δήμου Χίου, το οποίο μισθώνει ο τ.Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.κ. Στεφανόπουλος, η δημοτική αρχή εκτιμά ότι αυτό αναδείχθηκε και προβλήθηκε σε Μ.Μ.Ε. πανελλαδικής εμβέλειας, προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις, ανάλογες του μεγέθους του ονόματος του μισθωτή.
            Εμείς από την πλευρά μας και με το σεβασμό, που αρμόζει στο πρόσωπο, που υπηρέτησε επάξια το ύπατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλώνουμε ότι θα κινηθούμε με βάση τα θεσμικά πλαίσια και κανόνες, που διέπουν τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.
            Κάθε άλλη αναφορά, απ’ όπου κι αν προέρχεται, αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων με προφανή σκοπιμότητα».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ