4.4.2016 10:19

Άμεση και στοχευμένη αντίδραση για την ανατροπή της αρνητικής εικόνας

Σε δήλωση αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο νησί τις τελευταίες ώρες προέβη ο Υποναύαρχος (ε.α.) του Λιμενικού Σώματος  Στ. Μιχαηλίδης, ζητώντας συστράτευση των τοπικών φορέων για να αντιμετωπιστεί η ανεξέλεγκτη κατάσταση.  

Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρει:  

 «Είχαμε δημοσιεύσει επανειλημμένως εδώ και πολλούς μήνες τις ανησυχίες μας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την τοπική μας κοινωνία από την απαράδεκτη και ανεπαρκή διαχείριση των προσφύγων και παράνομων μεταναστών που εισρέουν ανεξέλεγκτα στα νησιά μας. Είχαμε επίσης στηλιτεύσει έντονα την παράνομη εκχώρηση των καθηκόντων φύλαξης των συνόρων μας σε αλλοδαπούς οι οποίοι με τον μανδύα των λεγόμενων ΜΚΟ προωθούσαν και διευκόλυναν με το "αζημίωτο" την παράνομη είσοδο κάθε εθνικότητας αλλοδαπών στην Χώρα μας οι οποίοι ακολούθως κινούνταν ανεξέλεγκτα στην Χίο και ακολούθως σε άλλα μέρη της Χώρας. Είναι ολοκάθαρο πλέον ότι αυτή η εγκληματική αδιαφορία για την διάλυση του κράτους ήταν κυβερνητική "πολιτική" υπάρχουν οδηγίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες όχι μόνο να αποτρέπουν την παράνομη είσοδο αλλοδαπών αντιθέτως να την διευκολύνουν. Και φτάσαμε στο αναπόφευκτο την ανταρσία από την μια των παράνομα εισερχόμενων και την βίαιη καταστολή από την άλλη από αδελφά χέρια των διαμαρτυρόμενων για την απαράδεκτη κατάσταση συμπολιτών μας.

Η Χίος, την ευαίσθητη αυτή χρονική στιγμή της έναρξης της τουριστικής περιόδου, εμφανίζεται με τις πιο αρνητικές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες του κόσμου. Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Η οργανωμένη καθολική αντίδραση πρέπει να είναι άμεση και στοχευμένη. Αν αφήσουμε τις τύχες του τόπου στους κυρίους Μουζάλα και Καμμένο, καήκαμε».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ