4.10.2013 22:01

Άλλος για Τήνο

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το σωματείο με τη μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών, αλλά και αριθμητικά πολλών εκδρομών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Β. Αττικής, προσφέροντας την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του να απολαμβάνουν ταξίδια και προορισμούς σε εξαιρετικές τιμές και υψηλές υπηρεσίες.

Έτσι το επόμενο Σαββατοκύριακο 12 με 13 Οκτωβρίου 2013, προγραμματίζει διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο, με τιμή μόλις τα80 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Το πρόγραμμα

Η αναχώρηση έχει οριστεί το Σάββατο στις 6.45 π.μ. από τη ΔΕΗ απέναντι από το Ζηρίνειο  επί της λεωφόρου Κηφισίας, απ’ όπου με πούλμαν οι εκδρομείς θα μεταφερθούν στη Ραφήνα και θα αναχωρήσουν για Τήνο με το Super Ferry στις 7.50. Η άφιξη είναι στις 12.00, με άμεση μετάβαση στο ξενοδοχείο και στις 14.00 θα ξεκινήσει τοπική εκδρομή με το  γύρο του νησιού. Το βράδυ θα είναι ελεύθερο.

Την Κυριακή, μετά το πρωινό,  όποιος θέλει, την ώρα που θέλει, θα μπορεί να επισκεφθεί την εκκλησία της Μεγαλόχαρης  στην εκκλησία και στις 13.30 θα μεταφερθούν στο λιμάνι, απ’ όπου με το ίδιο πλοίο, αναχωρούν για Ραφήνα στις 14.15. Δηλώσεις και πληροφορίες παρέχονται γίνονται από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στα τηλέφωνα 2108017821 και 2108087089, στην ηλεκτρονική διεύθυνση atriantafyllou@med.uoa.gr και στην ιστοσελίδα  www.syllogos-Xion-Kifissias.gr.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ