5.3.2012 12:52

Άλλαξε ο καπετάνιος

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η τελετή παράδοσης παραλαβής του λιμενικού ταμείου Χίου, από τον Στ. Κάρμαντζη στον Στ. Φαρατζή κι από τη μορφή που μέχρι πρότινος είχε, στη νέα του διαδημοτική σύνθεση.
Στη νέα Λιμενική επιτροπή συμμετέχουν πλέον τέσσερις σύμβουλοι από το δήμο Χίου, τρεις από τις Οινούσσες και άλλοι τρεις από τα Ψαρά κι έτσι και τα μικρά νησιά αποκτούν φωνή και συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων για τα λιμενικά τους έργα.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Στ. Φαρατζή στη μέχρι τώρα πετυχημένη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου από τον Στ. Κάρμαντζη και ο νέος πρόεδρος δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει όλα τα έργα που είχε ξεκινήσει ο προηγούμενος. Με ένα αποθεματικό που φτάνει τις 700.000 ευρώ, από τους προηγούμενους η λιμενική επιτροπή μπορεί άμεσα ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό να «σηκώσει μανίκια» και να προχωρήσει στο σχεδιασμό της.
Ο Στ. Κάρμαντζης μίλησε για την ολοκλήρωση ενός κύκλου που διήρκεσε επτά χρόνια, για το δύσκολο έργο στο οποίο κλήθηκε να ανταπεξέλθει, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους συνεργάτες του και στους εργαζόμενους στο λιμενικό ταμείο τους οποίους κι ευχαρίστησε και καταλήγοντας στάθηκε στα λεγόμενα του νέου προέδρου, ότι θα ολοκληρώσει ότι άφησαν οι προηγούμενοι κι αναφέρθηκε στο έργο των πεζοδρομίων της προκυμαίας.
Τέλος για την προσφορά του, ο Στ. Κάρμαντζης έγινε αποδέκτης από το Στ. Φαρατζή μιας εικόνας με την Παναγία και με τη συγκίνηση να έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της, έκλεισε μια σελίδα για το λιμενικό ταμείο Χίου και άνοιξε μια καινούργια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ