8.3.2012 14:36

«Ακτοπλοϊκές Μεταφορές ως αρτηρίες ζωής στα νησιά»

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Διάλεξη με θέμα τις «Ακτοπλοϊκές Μεταφορές ως αρτηρίες ζωής για τα νησιά», διοργανώνει η Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Παν. Αιγαίου σε συνεργασία με την Πρυτανεία του Ιδρύματος την ερχόμενη Τετάρτη 14/5 στις 18:30 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Στη διάλεξη θα μιλήσει η Μ. Λεκάκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ιδρύματος.
Η διάλεξη αναφέρεται στη σχέση των ακτοπλοϊκών μεταφορών με την ανάπτυξη των νησιών αλλά και στην καθοριστική σημασία της συμμετοχής των τοπικών κοινωνιών για την αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία του συστήματος με στόχο την αύξηση της ελκυστικότητας των νησιών
 Η Μαρία Λεκάκου είναι Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Διατέλεσε μέλος της Ρυθμιστικής Αρχής Θαλάσσιων Ενδομεταφορών (2001-2004) και έχει δημοσιεύσει μαζί με άλλους επιστημονικές εργασίες και βιβλία για θέματα: πολιτικής εσωτερικών  θαλάσσιων μεταφορών, επιβατηγού ναυτιλίας και ειδικά ακτοπλοΐας, κρουαζιέρας, θαλάσσιου τουρισμού και νησιωτικών μεταφορών αλλά και ανταγωνιστικότητας του θαλάσσιου μεταφορικού συστήματος και ρύθμισης των ναυτιλιακών αγορών.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ