27.5.2015 9:59

Ακόμη να ξεχρεώσουν την Οδό Δημοκρατίας

300.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

Την οικονομική ασφυξία και καταστροφή στην οποία οδηγούν τους ιδιώτες οι ΟΤΑ με τις οφειλές τους, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά η καθημερινότητα με σημερινό τρανό παράδειγμα την οφειλή 300.000 ευρώ από τον Δήμο σε εργολάβο για το έργο της οδού Δημοκρατίας.

Ο εργολάβος από την τότε δημοτική αρχή, το 2009 υποχρεώθηκε κι εκτέλεσε επιπλέον έργο από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό 400.000 ευρώ. Οι διαδικασίες δεν ακολουθήθηκαν επακριβώς το έργο εκτελέστηκε και ο εργολάβος παραμένει απλήρωτος για να έρθει μόλις σήμερα η Οικονομική επιτροπή να εγκρίνει πίστωση 53.000 ευρώ.

«Έπρεπε να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ο εργολάβος εκτέλεσε κανονικά το έργο, το πιστοποιούν οι τεχνικές υπηρεσίες αλλά το διαδικαστικό κομμάτι δεν έγινε όπως έπρεπε και φτάσαμε εδώ σήμερα να οφείλει ο Δήμο ακόμη χρήματα για το έργο στης οδού Δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Γδύσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ