4.2.2013 21:38

Άκαρπη η συνάντηση Μουσουρούλη- Π.Ν.Ο.

Χωρίς να βρεθεί η πολυπόθητη χρυσή τομή έληξε η συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη με τους εκπροσώπους των ναυτεργατών.
«Οι οφειλές των δεδουλευμένων θα εξοφληθούν σε δύο δόσεις» ανέφερε ο κ. Μουσουρούλης, μετά το τέλος της συνάντησης επισημαίνοντας ότι ο Οίκος Ναύτου θα συνεχίσει να παράσχει τις υπηρεσίες του.
«Περιμένω αύριο την απόφαση της ΠΝΟ για λήξη της απεργίας» είπε ακόμα ο υπουργός, έπειτα από τη συνάντηση, διάρκειας 2,5 ωρών.
Ο Γιάννης Χαλάς, γ.γ. της ΠΝΟ ανέφερε ότι θα αποφασιστεί το πρωί της Τρίτης στης 10:00 το μέλλον των κινητοποιήσεων σε συνεδρίαση όπου θα αναλυθούν οι προτάσεις του κ. Μουσουρούλη.
Τα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα καθώς οι ναυτεργάτες αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, μέχρι την Τετάρτη το πρωί.
Ο υπουργός Ναυτιλίας έχει διαμηνύσει ότι όσο η πόρτα του διαλόγου μένει ανοικτή, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε επιστράτευση και ότι η προσπάθεια για εξεύρεση λύσης συνεχίζεται, με δεδομένο ωστόσο το στενό δημοσιονομικό πλαίσιο, το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ